Sitemizde gönüllü ekip arkadaşları aranmaktadır.
Her bir kategoriye moderatörler atanacaktır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki bilgileri doldurarak başvuru yapabilirler.
Yapılan başvurular Yönetim tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.
Alıntı:
Gönüllü Moderatör Başvuru Formu
Ad Soyad:
Nick / Üye adı:
Bölümü:
Mezun olduğu okul:
Telefon:
E-posta adresi:
Yetenek ve beceriler:
Varsa referansınız:
Uyarı:
Başvuru yapacak şahısların diğer okul öncesi sitelerinde yetkili (başka sitelerde moderator veya yönetici ) olmaması gerekir.
Moderatör Yetkileri
Her moderatörun sitemizde bir kontrol paneli olacak, ve kendi seçtiği forumdan sorumlu olacaktır. Örneğin ETKİNLİK ve FAALİYET PAYLAŞIMI’ndan sorumlu bir moderatör, bu forumda üyeler tarafından uygunsuz mesaj bildirimlerini kontrol etme yetkisine sahiptir.Yine seçilen forumun gelişmesi mesajların artması da moderatörün sorumlulukları arasındadır.
Moderator, bağlı olduğu forumda ÇocukSaati.Net’in sırlarını ve stratejilerini hiçbir şekilde açığa çıkartmayacak.Moderatör, yetkisini kişisel çıkarları ve problemleri için kulanmayacak. Herhangi bir proje kapsamında, söz hakkına sahip olacak.
Moderatör sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum.
Ad Soyad
Formun karşılığını doldurduktan sonra özel mesaj olarak tarafımıza gönderebilirsiniz.